Administratie
Business
Finante
Fonduri UE
Administratie

Peste 3,5 milioane euro (fara TVA), alocati de Primaria Bucuresti consultantului care se va ocupa de refacerea Centrului Istoric

Printr-un anunt publicat vineri, 19 februarie pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), primaria Bucuresti pune la bataie 3,5 milioane euro (fara TVA) pentru angajarea unei companii de consultanta care s-o sustina in continuarea si finalizarea cu succes a proiectului de refacere a zonei istorice din Capitala.

citeste mai mult
Administratie

Deloitte: "Date fiind pozitia geostrategica si resursele de energie primara, Romania are potentialul sa devina un jucator semnificativ in regiune"

Carbunele este combustibilul viitorului. Aceasta este doar una dintre concluziile raportului global "Deloitte Energy Predictions 2010". Potrivit Agentiei Internationale pentru Energie (AIE), carbunele va acoperi 29% din cerintele energetice globale in 2030, spre deosebire de 26% in 2006.

citeste mai mult
Administratie

Rovinieta electronica va fi introdusa in august

Rovinieta electronica va fi introdusa incepand cu 1 august 2010, potrivit unui act normativ aprobat de Guvern in 29 ianuarie, simultan cu un sistem de verificare cu ajutorul camerelor de luat vederi. Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a afirmat ca noul sistem presupune amplasarea de camere de luat vederi speciale care vor citi numarul de inmatriculare al autovehiculelor.

citeste mai mult

ARHIVA

TOP articole

Nu exista niciun articol deocamdata in aceasta categorie


Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro